Kuinka rikastua ostamalla ja kääntämällä kiinteistöjä?

Jos haluat menestyä kiinteistöjen ostamisessa ja kääntämisessä, varmista ensin, että pystyt sitoutumaan kokopäiväisesti. Kiinteistöjen etsiminen, kunnostaminen ja strateginen myynti vaatii paljon aikataulu- ja tutkimusaikaa. Ennen kiinteistön ostamista sinun on hankittava urakoitsija arvioimaan korjauskustannukset. Sitten haluat keskustella kiinteistönvälittäjän kanssa tai käyttää online-remodeling-laskinta arvioidaksesi korjauksen jälkeisen arvon. Lisäksi ennen talon kääntämistä sinun on löydettävä pätevä asuntolainanvälittäjä, joka auttaa sinua saamaan parhaan vastineen omaisuudellesi. Jatka lukemista saadessasi tietoa finanssikirjailijalta, kuten kylpyhuoneen kunnostamisesta ja myyntikustannusten ennakoinnista!

Hanki syvä tuntemus alueesi kiinteistömarkkinoista opiskelemalla paikallisia kiinteistöjä
Hanki syvä tuntemus alueesi kiinteistömarkkinoista opiskelemalla paikallisia kiinteistöjä, työskentelemällä alalla tai neuvottelemalla paikallisten kiinteistöasiantuntijoiden kanssa.

Kiinteistöjen ostaminen ja kääntäminen on suosittu, vaikkakin riskialtis tapa ansaita rahaa. Jos ostat kodin edulliseen hintaan, teet joitain esteettisesti houkuttelevia kunnostustöitä ja myyt talon korkeammalla hinnalla kuin maksit, voit helposti ansaita melko paljon rahaa. Talon kääntäminen ei kuitenkaan ole suinkaan helppo "rikastua nopeasti" -suunnitelma. Se vie paljon työtä, paljon investointeja, ja jopa suuren talon kanssa saattaa olla vaikeaa myydä lopputuotetta yksinkertaisesti heiluvien asuntomarkkinoiden vuoksi.

Osa 1/6: kykyjen arviointi

 1. 1
  Arvioi aikasi sitoutuminen. Kääntöominaisuudet eivät yleensä ole osa-aikaisia keikkoja. Kiinteistöjen etsiminen, kunnostaminen ja myyminen vaatii paljon aikatauluttamista ja työskentelyä työviikon aikana. Jos et pysty kääntämään kokopäiväistä työtä, et todennäköisesti ole valmis siihen.
 2. 2
  Arvioi omat kunnostustaidot. Parhaat räpylät pystyvät itse suorittamaan peruskorjaustehtävät, kuten reikien kiinnittämisen seiniin tai wc: n vaihtamisen. Säästät paljon rahaa, kun et odota muiden suorittavan näitä tehtäviä puolestasi. Lisäksi on tilanteita, joissa asiat on korjattava välittömästi, joten se, että ei tarvitse odottaa toisia, voi olla arvokas etu. Tällä tavoin säästäminen voi auttaa vain lopputuloksesi. Joissakin tapauksissa se voi tarkoittaa eroa myynnin tekemisen ja toisen ostajan odottamisen välillä. Harkitse omaa kykyäsi suorittaa nämä tehtävät, ennen kuin päätät, onko omaisuuden kääntäminen oikea sinulle.
 3. 3
  Arvioi kykyäsi rahoittaa läppä. Kiinteistöjen kääntäminen edellyttää, että ostat kiinteistön ensin ja sitten maksat omalla tavallasi sen kunnostamiseksi, joten tarvitset rahoitusta siihen. Pankit eivät yleensä ole halukkaita antamaan vakuudettomia lainoja tätä tarkoitusta varten, joten tarvitset säästöjä, vakuuksia tai molempia varaaaksesi jokaisen flip-projektin. Jos sinulla on tarpeeksi säästöjä, käytä sitä, mutta jos ei, sinun on käytettävä vakuudellista lainaa, kuten toista asuntolainaa tai oman pääoman luottolimiittiä (HELOC). Muista, että tarvitset myös rahaa kiinteistön kunnostamiseen ja pitämiseen myyntiin kiinteistön myyntihinnan lisäksi.
  • HELOC-lainoilla ja toisilla kiinnityksillä on riski, että menetät kotisi, jos lainan laiminlyönti.
 4. 4
  Varmista, että sinulla on tietoa kiinteistömarkkinoista. Sinun on tunnettava kiinteistömarkkinat hyvin, jotta voit olla menestyvä flipper. Paitsi että tarvitset taitoa tunnistaaksesi edulliset ominaisuudet, sinun on myös tiedettävä, milloin ostaa ja myydä, ja missä tehdä niin, jotta saat eniten tuottoa rahoistasi pienimmässä ajassa. Muussa tapauksessa menetät menetyksen myynnistä tai omaisuuden pitämisestä liian kauan. Hanki syvä tuntemus alueesi kiinteistömarkkinoista opiskelemalla paikallisia kiinteistöjä, työskentelemällä alalla tai neuvottelemalla paikallisten kiinteistöasiantuntijoiden kanssa.
Sinun on tunnettava kiinteistömarkkinat hyvin
Sinun on tunnettava kiinteistömarkkinat hyvin, jotta voit olla menestyvä flipper.

Osa 2/6: Ylemmän kiinnitysosan ostaminen

 1. 1
  Löydä halpa kiinteistö. Voit etsiä halpoja kiinteistöjä paikallisesta sanomalehdestä, online-ilmoituksista tai etsimällä rikollisia asuntolainoja verkossa. Avain kiinteistöjen kääntämiseen on löytää kunnollinen, korjattava talo riittävän alhaisella hinnalla, jotta se olisi aikaa, vaivaa ja rahaa arvoinen.
  • Halpojen kiinteistöjen yleisiä lähteitä ovat HUD: n sulkeminen markkinoilta, säännöllinen markkinoiden sulkeminen ja lyhyet myynnit. Voit myös yrittää etsiä kuolemailmoituksia ja avioerosopimuksia, koska ne yleensä edeltävät nopeaa asuntomyyntiä.
 2. 2
  Tutki naapurustoa. Alueiden keskimääräisen markkina-arvon määrittävän naapurustotutkimuksen lisäksi on myös tärkeää tietää itse alue. Haluat tarkastella yhteisötekijöitä, kuten alueen koulujen laatu, pääsy julkisiin liikennevälineisiin (jos se on merkitystä yhteisöllesi) ja muita näkökohtia, jotka määrittävät, houkutteleeko tämä kiinteistö esimerkiksi nuorta lapsiperhettä verrattuna eläkkeellä olevaan pariskuntaan, joka haluaa asettua.
  • Naapurusto auttaa luomaan markkinat potentiaaliselle kodillesi, ja haluat tietää, onko alueella jo nousevat hinnat, onko se siirtymävaiheessa vai suhteellisen alhaiset. Voit selvittää tämän kysymällä paikallisia tai keskustelemalla naapuruston tuntevan kiinteistönvälittäjän kanssa.
 3. 3
  Arvioi omaisuus. Ennen kuin viimeistelet ostoksen, sinun kannattaa katsoa ympärillesi ja kutsua urakoitsija ja / tai rakennustarkastaja mukaasi. Urakoitsija voi antaa sinulle arvion siitä, kuinka paljon korjaukset ja kunnostukset maksavat. Rakennustarkastaja tietää, voivatko kalliin työt kuten perustusten korjaukset olla tarpeen, koska tällaiset korjaukset voivat tulla uskomattoman kalliiksi ja vievät sinut helposti budjettisi ylitse.
  • Monet huutokaupoissa luetellut kiinteistöt myydään "näkymättöminä", eli et pääse kiertämään kiinteistöä. Nämä investoinnit voivat olla poikkeuksellisen riskialttiita, joten kannattaa välttää tilanteita, joissa et voi arvioida omaisuutta henkilökohtaisesti.
  • Löydä urakoitsijat ja tarkastajat etsimällä verkosta tai keskustelemalla kiinteistötyöntekijän kanssa. He saattavat tuntea luotettavan urakoitsijan tai tarkastajan, joka tekee hyvää työtä ja antaa sinulle rehellisen arvion.
  • Kysy tarkastajalta kiinteistön pääjärjestelmien tilasta (sähköjärjestelmä, putkisto, perustuksen ja katon kunto jne.). Nämä voivat olla kalliimpia korjattavia elementtejä, joten on parasta selvittää etukäteen, ovatko nämä suuret järjestelmät hyvässä kunnossa.
  • Kysy urakoitsijalta, miltä kokonaisinvestointi näyttää. Tämä antaa sinulle kunnollisen kuvan siitä, millaista korjausta tarvitset, jos ostat kyseisen kodin.
 4. 4
  Arvioi kustannukset ja arvo. Ennen kuin ostat kiinteistön, on tärkeää tietää budjetti ja olla tietoinen odotettavissa olevista kustannuksista. Tätä varten sinun on arvioitava kiinteistö arvioidaksesi, kuinka laaja korjaus tulee olemaan. Palaa sitten taaksepäin verrataksesi kyseisen kiinteistön korjauksen jälkeistä arvoa arvioituihin kustannuksiin ja korjauksiin, jotka sinun on tehtävä.
  • Tee online-haku tai keskustele paikallisen kiinteistönvälittäjän kanssa saadaksesi selville muiden naapurustossa olevien koteidesi markkina-arvon, josta aiot ostaa. Tämä antaa sinulle kuvan ARV: stä, mikä auttaa sinua päättämään, kannattako sijoituksesi.
  • Voit käyttää online-remodeling-laskinta kuten http://remodelingcalculator.org/. Tämä työkalu pyytää sinulta joitain perustietoja, kuten talon mitat ja remontin laajuuden, jonka olet valmis tekemään, ja antaa sitten erittäin karkean arvion.
 5. 5
  Kerroin kirjanpitokustannuksiin. Laitekustannusten, työvoimakustannusten ja tietysti itse kiinteistön lisäksi on lukuisia muita kustannuksia, jotka otetaan huomioon, kun päätät kiinteistöstä. Kiinteistöjen omistamiseen liittyviä kustannuksia, joita et ole myynyt, kutsutaan yleensä kirjanpitokustannuksiksi. Nämä voivat sisältää kiinteistöverot, huoneisto- tai yhdistysmaksut, vakuutukset ja apuohjelmat, kuten sähkö, kaasu- ja vesipalvelut. Sinun on myös maksettava kiinteistönvälittäjälle hänen palveluistaan, jotka voivat olla keskimäärin 5-10 prosenttia kyseisen kiinteistön myyntihinnasta.
  • Muista, että mitä kauemmin sinulla on kiinteistöä kääntämättä sitä, sitä enemmän kantokustannuksesi kasvavat.
  • Kaikkia koteja ei myydä heti. Jopa viehättävä koti kuumalla alueella voi olla markkinoilla jonkin aikaa, mikä voi lisätä kustannuksia hyvin nopeasti. Saatat haluta olla varmuuskopiosuunnitelma, mukaan lukien kiinteistön vuokraus tai asuminen siellä itse, siltä varalta, että myynti ei onnistu. Jotkut kiinteistöasiantuntijat suosittelevat ostoksen tekemistä vain, jos olet halukas / kykenevä pitämään koti kiinni ja asumaan siinä tai vuokraamaan sitä vähintään viideksi vuodeksi, ellei sen myynti suju suunnitellulla tavalla.
 6. 6
  Laske korkein tarjoushinta talon ostamiseksi. Tämä voidaan laskea aloittamalla odotetusta vähittäishinnasta ostamisen ja uudistamisen jälkeen. Lisää sitten kaikki sulkemiskustannukset. Löydä korkein tarjoushintasi ottamalla tämä summa ja vähentämällä sitten uudistamisen kustannukset, lainakorot ja haluttu voitto. Tämä luku edustaa eniten, jonka olisit valmis maksamaan kiinteistöstä, ja sitä voidaan käyttää neuvotteluissa.
 7. 7
  Viimeistele osto. Kaikkien muiden kodin ostamiseen, hankkimiseen ja myyntiin liittyvien kustannusten lisäksi sinun on otettava huomioon myös rahoituskustannukset. Täytyykö sinun ottaa laina ostoksen suorittamiseksi? Jos on, joudut ostoksille löytääksesi parhaan asuntolainakoron. Jos löydät hyvän lainatarjouksen tai sinulla on riittävästi pääomaa ostoksen tekemiseen ja jos kaikki muu käy läpi ja sopii budjettiisi, olet valmis tekemään tarjouksen kyseisen kiinteistön välittäjälle.
Jos haluat menestyä kiinteistöjen ostamisessa
Jos haluat menestyä kiinteistöjen ostamisessa ja kääntämisessä, varmista ensin, että pystyt sitoutumaan kokopäiväisesti.

Osa 3/6: keittiön uusiminen

 1. 1
  Arvioi hyöty. Ensimmäisen vaiheen tulisi olla määrittää, kuinka paljon uusittu keittiö lisäisi myyntihintaa. Jos uusintakustannukset ylittävät hyödyn, korjausta ei pitäisi tehdä. Tieto siitä, kuinka paljon arvoa lisätään, voidaan päätellä tutkimalla muita vastaavia asuntoja alueella, joissa on tai ei ole uusittuja keittiöitä, ja niiden viimeaikaisista myyntihinnoista.
 2. 2
  Työskentele sen kanssa, mitä sinulla on. Voit uudistaa keittiön perusteellisesti menemättä rikki, jos suunnittelet huolellisesti ja työskentelet ostamasi keittiön kanssa. Helpoin tapa maksimoida keittiön tehokkuus (ja säästää budjettiasi) on uudistaa ilman, että putki- ja kaasuputkien sijaintia muutetaan. Tällä tavoin voit muuttaa keittiön ulkoasua ja tunnetta muuttamatta radikaalisti asettelua.
 3. 3
  Anna leveä makuupaikka. Leveät kulkutiet tekevät keittiöstä helppokäyttöisen ja helppokäyttöisen. Jos suunnittelet keittiön täydellistä uudistamista, suunnittele ulkoasu mukautumaan kävelytilaan ja asukkaiden ruokailutilaan.
  • Keittiön koko rungon polkujen on oltava vähintään 91 senttimetriä leveitä.
  • Lieden ja tiskin ohittavien polkujen on oltava 107 senttimetriä leveitä yhden kokin sijoittamiseksi tai 122 senttimetrin leveät kahden kokin sijoittamiseksi.
 4. 4
  Pidä kulmat puhtaina. Kulmissa olevat laitteet ja kaapit voivat olla hankalia. Sinun on sovitettava tilaa, jotta ovet kääntyisivät auki ja kiinni, mikä voi jättää keittiön kulmat sekaisin ja kiireiseksi. Suunnittele tasainen ja avoin keittiö suunnitellaksesi riittävästi tilaa kaappien ovien kääntämiseen ja pidä laitteet kaukana kulmista.
  • Varmista, että kulman toisella puolella oleva kaapin ovi ei osu nurkan toisella puolella olevaan kaapin oveen. Tämä voidaan yleensä välttää varmistamalla, että kaapin ovet avautuvat samaan suuntaan ja ovat asianmukaisesti erillään toisistaan (riippuen kunkin oven koosta ja välyksestä).
 5. 5
  Asenna backsplash-laatat. Laatat muodostavat loistavan takapintapinnan seinillä työtilan ja takan yläpuolella / takana. Voit mukauttaa laatat väreillä, kuvioilla ja jopa materiaaleilla.
  • Keraamiset laatat on helppo puhdistaa ja ne kestävät kosteutta ja lämpöä, mutta ne ovat yleensä kalliimpia kuin jotkut muut laatoitusvaihtoehdot.
  • Metro-laatat sopivat helposti yhteen minkä tahansa keittiötyylin kanssa, ja ovat usein halvempia kuin muut laatoitusvaihtoehdot.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikäs takalevymateriaali on erittäin helppo puhdistaa. Se tekee keittiöstä tyylikkään ja modernin, mutta voi olla erittäin kallista.
  • Sinun tulisi myös tutkia peruskorjaus- ja asumisjulkaisuja selvittääksesi, mitkä backsplash-materiaalit ovat tällä hetkellä muodikkaita. Tämä voi auttaa sinua tekemään oikean valinnan, jotta keittiösi näyttää "nykyiseltä".
 6. 6
  Harkitse saaren sisällyttämistä. Saaret antavat keittiöiden tuntea olonsa avoimemmaksi ja toimivammaksi. Saarella voi olla takka, tiskit, säilytystila, ruokailutila tai mikä tahansa edellä mainittujen yhdistelmä.
  • Varmista, että saari heijastaa keittiön mittoja. Esimerkiksi, jos keittiö on pitkä ja kapea, pitkä, kapea saari sopii huoneeseen parhaiten.
  • Jos asennat monikäyttöistä saarta, etsi saarta, jolla on useita tasoja / tasoja. Tällä tavalla ruokailutilasi on erillinen siitä, missä ruokaa valmistetaan tai varastoidaan.
  • Saaren tiskin alapuolella olevat kaapit tarjoavat erinomaisen säilytystilan. Voit työntää kattiloita ja pannuja tai jopa kuivia tavaroita saaren alle vapauttaaksesi vastatilaa.
  • Jos teet omaa työtäsi ja sinulla ei ole laajaa rakennuskokemusta, voit ostaa valmiiksi valmistetun keittiösaaren rakennustarvikeliikkeestä tai löytää vanhan, tukevan puukaapin ja viimeistellä sen. Kaavi vanha maali pois ja räätälöi kaappi puuta tai maalijärjestelmää vastaavaksi muun keittiön kanssa. Tai valitse uusi, rohkea väri, jotta uusi saari erottuu.
 7. 7
  Varmista, että laitteet ovat par. Jos keittiössä olevat vanhat laitteet ovat vanhoja, sinun kannattaa harkita niiden vaihtamista. Kodin ostajat odottavat, että laitteen laatu on yhtä hyvä kuin kodin laatu. Katso samanhintaisia koteja, jotka ovat äskettäin myyneet alueella. Onko heillä uusia laitteita? Jos näin on, sinulla voi olla vaikeuksia myydä koti ilman niitä. Laitteisiin voi kuulua jääkaapit, liesi, uunit ja mikroaaltouunit.
Avain kiinteistöjen kääntämiseen on löytää kunnollinen
Avain kiinteistöjen kääntämiseen on löytää kunnollinen, korjattava talo riittävän alhaisella hinnalla, jotta se olisi aikaa, vaivaa ja rahaa arvoinen.

Osa 4/6: kylpyhuoneen päivittäminen

 1. 1
  Laske potentiaalinen tuotto ennen kunnostamista. Kuten keittiökorjausten tapaan, kylpyhuoneen remontoinnit voivat lisätä merkittävästi kodin arvoa. Tämä lisäys kuitenkin hylätään, jos uusinnan hinta on vielä suurempi. Tutki lähistöllä myytyjä vastaavia koteja arvioidaksesi kunnostettujen kylpyhuoneiden saaman määrän. Arvioi sitten omat kunnostuskustannuksesi. Jos kustannukset ovat suuremmat kuin voitto, vähennä kunnostustöiden määrää tai hylkää kylpyhuoneen uudistaminen.
 2. 2
  Valitse kokonaan valkoinen muotoilu. Valkoiset seinät, tiskit ja laatat voivat tehdä kylpyhuoneesta tilavamman ja puhtaamman. Se voi myös saada muuten tavallisen näköisen huoneen näyttämään tyylikkäämmältä ja houkuttelevammalta sekä neutraalilta - mikä on tärkeää, koska haluat potentiaalisten ostajien näkevän itsensä siellä asuvan.
 3. 3
  Maksimoi luonnonvalo. Jos kylpyhuoneessa on vähintään yksi ikkuna, voit tehdä huoneesta valoisamman ja kutsuvamman tekemällä hienovaraisia muutoksia maksimoidaksesi valon. Kokeile ripustaa sivupeilejä heijastamaan ikkunan luonnollista valoa ja helpottamaan hoitoa.
 4. 4
  Valitse laattamateriaali. Keraamiset laatat ovat paljon halvempia kuin kalliimmat materiaalit, kuten marmori, mutta ne voidaan ostaa marmoria muistuttavilla kuvioilla. Voit valita pääosin valkoiset tekomarmoriset keraamiset laatat puhtaaksi ja tyylikkääksi. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä ostajien odotukset tehdä oikea päätös materiaaleista. Kalliimmilla kodeilla on tarkempia ostajia, jotka tarvitsevat marmoria tai kivilaattoja.
 5. 5
  Käytä tyylikkäitä suihkulevyjä. Voit valita lattialle halvempia keraamisia laattoja, mutta suihkun tai kylpyammeen uudelleen laatoittamisen yhteydessä kannattaa ehkä valita tyylikkäämpi laatta. Marmori, vaikka se on kalliimpaa, voi radikaalisti muuttaa minkä tahansa suihkukaapin ja luoda kylpylämaisen ilmapiirin.
  • Sinun on myös harkittava, erotetaanko kylpyamme ja suihku vai poistetaanko toinen. Tämä riippuu jälleen kerran ostajien odotuksista.

Osa 5/6: muiden muutosten tekeminen

 1. 1
  Maalaa neutraaleilla väreillä. Kun maalat talosi, on tärkeää käyttää neutraaleja värejä. Liian rohkeat, liian tummat tai liian sileät värit voivat toimia yhdessä eristetyssä huoneessa, mutta kaiken kaikkiaan huoneiden tulisi olla väriä, joka on keskellä spektriä. Kokeile kerma, rusketus- tai khakinväristä maalia, jotta talo olisi neutraali silmälle.
 2. 2
  Kuuskaa sisustus. Keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi sinun on todennäköisesti tehtävä joitain korjauksia muuhun taloon. Poimi mahdolliset reiät, maalaa kaikki huoneet (huoneen kunnosta riippumatta), vaihda vanhat tai kuluneet matot ja vaihda valaisimet ja kaapin tarvikkeet. Tavoitteena on saada talo näyttämään mahdollisimman läheltä uutta samalla, kun pysyt silti budjetissasi.
  • Luultavasti haluat pitää huonekalut poissa, mutta sinun on silti käytettävä jotain kiinnittämään katsojan fokus. Yritä laittaa suuri kasvi (kuten silkki, tekopuu tai pensas) huoneen näkyvimpään kulmaan.
  • Harkitse "lavastusta" (sisätilojen luominen huonekaluilla ja koristeilla) kodin houkuttelevuuden lisäämiseksi.
  • Huoneissa, joissa ei ole luonnollista valoa, harkitse vapaasti seisovan lampun asettamista nurkkaan tilan kirkastamiseksi.
  • Lisää pieniä roiskeita sijoittamalla kirkkaanvärisiä lisävarusteita huoneen neutraalin värin kontrastiin. Yritä järjestää punaiset tai viininpunaiset käsipyyhkeet talon ympärille ja jätä maljakko punaisilla kukilla jonnekin näkyvästi.
  • Harkitse kuvien näyttämistä ennen ja jälkeen korostaaksesi, kuinka radikaalin muutoksen talo on kokenut.
 3. 3
  Pidä piha siistinä. Kurja tai muuten sotkuinen piha voi sulkea ostajat, ennen kuin he edes kiertävät talon sisäpuolella. On tärkeää pitää piha hyvin hoidettuna ja kasteltuna sekä ylläpitää talon ulkopinta.
  • Korjaa halkeileva maali.
  • Pidä piha turmeltumaton. Haluat, että koko kiinteistö on houkutteleva, ei vain sisustus. Jos ulkopuoli näyttää epätavalliselta, monet mahdolliset ostajat eivät edes halua nähdä sisätiloja.
  • Harkitse ammattimaista maisemointia maksimoidaksesi reunavalituksen.
Kiinteistöjen ostaminen ja kääntäminen on suosittu
Kiinteistöjen ostaminen ja kääntäminen on suosittu, vaikkakin riskialtis tapa ansaita rahaa.

Osa 6/6: talon myynti

 1. 1
  Älä kiirehdi sitä. On tärkeää, ettet pidä kiinni kiinteistöstä liian kauan, koska sinut tunkeutuvat veroihin ja kantokustannuksiin. Mutta jos kiirehdit saamaan käännetyn talon markkinoille liian nopeasti, sinulla on riski, että se ei ole täydessä potentiaalissaan. Sinun on päätettävä, mikä sopii sinulle ja budjettiisi, mutta avain on kustannusten ja korjaustöiden tasapainottamisessa, jotta talo olisi mahdollisimman houkutteleva budjettisi rajoissa.
 2. 2
  Hanki pätevä asuntolainanvälittäjä. Jos et ota yhteyttä asuntolainan välittäjän palveluihin, sinulla on riski tuhlata paljon aikaa pätemättömille ostajille. Asuntolainan välittäjän palkkaaminen antaa sinun tietää, että jokainen, joka harjoittaa kiinteistöä, on pätevä, mikä auttaa vähentämään omaisuutesi markkinoillaoloaikaa.
  • Asuntolainanvälittäjät toimivat välittäjänä helpottaakseen liiketoimia. Ne määrittävät potentiaalisen ostajan kelpoisuuden lainaan ja voivat myös auttaa tätä ostajaa löytämään lainaa, vaikka asuntolainan välittäjät eivät suoraan lainaa rahaa itse.
  • Etsi asuntolainanvälittäjiä verkosta. Voit verrata hintoja ja löytää välittäjän, joka toimii budjetissasi, ostoksilla ennen kuin valitset välittäjän.
 3. 3
  Työskentele kiinteistönvälittäjän kanssa. Edustaja auttaa sinua saamaan kohtuulliset kustannukset kiinteistöstäsi ja voi helpottaa kaikkia myyntitietoja. Oikean edustajan valitseminen auttaa varmistamaan, että myynti sujuu sujuvasti ja nopeasti. Vaikka joudut maksamaan edustajan palveluista, voi kannattaa vähentää kantokustannuksia ja kertyviä veroja pitämällä talosi pitkiä aikoja.
  • Hanki esityksiä vähintään kolmelta edustajalta. Se voi auttaa sinua määrittämään parhaan hinnan omaisuudellesi ja vertaamaan useiden edustajien myyntikykyjä.
  • Jos edustaja ehdottaa voivansa saada sinulle poikkeuksellisen korkean hinnan kiinteistöstä, se voi olla punainen lippu. Erittäin korkeat myyntihinnat voivat sulkea potentiaaliset ostajat jo ennen kuin he edes näkevät kiinteistön.
  • Etsi edustajaa, joka työskentelee kiinteistöissä kokopäiväisesti. Näin tiedät, että agentti on käytettävissä näyttämään omaisuutta milloin tahansa päivästä, mikä voi auttaa maksimoimaan mahdollisuutesi nopeaan myyntiin.
  • Etsi kohtuullinen palkkio. Suurin osa kiinteistövälittäjien myyntipalkkioista on 5–7 prosenttia myyntihinnasta, joka on jaettu myyntiedustajasi ja ostajan edustajan kesken. Poikkeuksellisen alhainen provisio voi kuitenkin ajaa potentiaaliset ostajat pois, koska palkkiot eivät ehkä kannata ostajan pyrkimyksiä näyttää omaisuutta. Valitse kohtuullinen palkkio varmistaaksesi, että omaisuutesi houkuttelee potentiaalisten ostajien edustajia.
 4. 4
  Ennakoi myyntikustannuksia. Talon myynti voi olla erittäin kallista. Korjauskustannusten ja kiinteistönvälittäjän palkkaamisen lisäksi sinun on maksettava sulkemis- ja myyntivoittoverot. Kun kaikki on sanottu ja tehty, kodin myyntiin liittyvät kokonaiskustannukset voivat olla jopa 10 prosenttia kiinteistön myyntihinnasta.
  • Varmista, että otat myyntikustannukset huomioon budjetissasi. Kaikki kulut kasvavat nopeasti, joten on tärkeää olla tietoinen siitä, kuinka paljon kulutat talon kääntöprosessin jokaisessa vaiheessa.

Vinkkejä

 • Lue ja opiskele kaikki kurssit, joita voit kääntää kodeissa ja ostaa asuntoja, joilla on vähän tai ei ollenkaan rahaa. Voit aloittaa vuokra-asuntojen (asuntojen tai huoneistojen) uudelleenkäytöllä ennen kuin yrität kääntää taloa.

Varoitukset

 • Harkitse sijaintisi asuntomarkkinoita ENNEN tämän suunnitelman aloittamista. Tällä hetkellä asuntomarkkinat ovat hidastumassa (lähes pysähdyksissä) monissa paikoissa, ja näillä alueilla luetellut kiinteistöt voivat päätyä istumaan markkinoille kuukausia. Jos sijaintisi on yksi näistä hidastuvista markkinoista, sinulla on Hieno tilaisuus ostaa talo edulliseen hintaan, mutta sinulla on vaikeuksia yrittää myydä se.
 • Erittäin korkean velan omaavat ominaisuudet ovat eräitä korkeamman riskin ominaisuuksista. Tee kaikki tutkimuksesi, jotta voit selvittää, onko ominaisuuksien hyödyntäminen paras strategia sinulle.

Kysymykset ja vastaukset

 • Mitä minun täytyy ostaa ja myydä taloja voittoa varten?
  Ole valmis käyttämään rahaa aloittaaksesi. Sinun on ymmärrettävä hyvin asuntomarkkinat ja naapurusto ennen talon ostamista.

Kommentit (2)

 • denamurazik
  Artikkeli oli todella hyödyllinen.
 • truotsalainen
  Se auttoi minua riskien tärkeydellä.
Katso myös
 1. Kuinka valita hytinrakennustapa?
 2. Kuinka kasvattaa kodin arvoa halvalla?
 3. Kuinka rakentaa geodeettinen kupoli?
 4. Kuinka ripustaa valance?
 5. Kuinka kasvattaa konttipuutarhaa?
 6. Kuinka valmistautua keittiön remonttiin?
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail